# Hva dekker dette eksempelet
- Dere finner en bedre beskrivelse av dette eksempelet på eksamensoppgaver i [mappen med oppgavene](/src/main/java/com/diablo/manufacturing/examples/README.md).
- Vi har også lagt ut manuset vårt til eksamensforberedelsesforelesningen [hit](/Forelesningsdokument.md). Med litt ytterligere forklaringer. 