# INGG1002 - Programmering, Numerikk og Sikkerhet


## Forelesningsplan
Forelesningsplan for programmeringsdelen av faget.

| Uke | Tema                                                         |
| ---:| ------------------------------------------------------------ |
|  34 | Intro til faget, Python, Jupyter-filer, Markdown og VS Code. |
|  35 | Mer funksjoner, moduler, plotting, arrays, lister, index.    |
|  36 | For-løkker, if og boolske verdier.                           |
|  37 | While-løkker, avanserte for-løkker, matriser og mer.         |

Øvingene vil følge liknende temaer, og være automatisk rettet.


## Annet
Studenter burde
- Bli med i referansegruppe
- Bli studass til neste år
