Forelesningsplan var "`Funksjoner`" forrige uke og "`Mer om funksjoner, moduler`" denne uken. Vi har flyttet funksjoner litt tilbake, og går heller med "`Funksjoner (og mer om funksjoner) og moduler`" denne uken. Vi har tross alt gjort litt av funksjoner tidligere, så dette kapittelet blir litt mindre denne uken.
