# Dagens mål
Rett og slett: starte med programmering.

- Jeg vil ha et system for å finne ut lønna mi neste måned!
- Jeg vil vise litt mer om funksjoner
	- Kan funksjoner kalle funksjoner?
	- Hva betyr det egentlig å lage sine egne funksjoner, er det noen forskjell mellom disse og funksjoner som allerede finnes?
	- Hva betyr det egentlig, 'allerede finnes'...
	- Men Børge, bør du ikke egentlig vise litt om moduler da?
- Kan du ikke si noe om dette filformatet, hva er sånne [.md-filer](https://www.markdownguide.org/basic-syntax/)?
- Det med å gjøre ting på utsiden av studiet, [ja](https://www.universitetsavisa.no/internasjonale-studenter-morten-breivik-njord-challenge/stakk-av-med-sigeren-i-banebrytande-internasjonal-konkurranse-rein-glede/384748).